För oss är silver bättre än guld!

Länge har vi väntat på att få tillbaka både lammskinn och garn. Gissa om vi var nyfikna när vi öppnade paketet från Tranås skinnberedning!? Köket blev till ett hav av grå lockar när vi spred ut alla skinnen för inspektion och det var svårt att sluta känna på dem – mjuka , glansiga och alldeles underbara! Sköna att ligga på var de tydligen också 😀

Prinsessan på skinnen!

Prinsessan på skinnen!

Alla skinn är märkta så vi ser vem av våra lamm det kommer ifrån. Det är såklart inte alla som vill veta vilket djur skinnet kommer ifrån och i så fall hurdant just det lammet var när det levde. Men vill man så berättar vi gärna!

Ett lammskinn framför brasan

Inbjudande är en lätt underdrift – vem skulle inte vilja slå sig ner här?

Tyvärr var nästan alla skinn i denna första omgången redan tingade men vi har något enstaka skinn kvar ifall någon är intresserad. Annars är det fler på inkommande under vinter/vår nästa år så ha tålamod!

Nästan samtidigt som skinnen dök upp var vi och hämtade garnet som Ull i väst utanför Alingsås spunnit åt oss. Vi kan nu erbjuda både två- och tretrådigt garn i grått och mörkgrått för 100 kr/hg. Mer information kommer snart här på hemsidan.

Ullgarn

2 nyanser av grått, kanske kan bli ett par julklappsstrumpor?

2 reaktioner på ”För oss är silver bättre än guld!

  1. Skinnen ser oemotståndliga och lockande(!) ut, förstår Hedvig som lagt sig pladask!

    Önskar dessutom såklart att jag kunnat sticka. Ska sätta storblomman på stickkurs, så kan jag bli garnkund. Vad passar garnet till att bli, vet ni det?

    1. Ja visst ser skinnen härliga ut! Kan intyga att de är minst lika fina och mjuka i verkligheten som de ser ut att vara!

      Vi är ju själva pinsamt dåliga på det där med att sticka och virka så vi får helt enkelt se vad våra kunder gör för något av det! Min mamma har t ex satt igång med ett par raggsockar, ska bli spännande att se och känna på dem när de är klara.

Kommentarer inaktiverade.