Sjögårdens lamm

Lammkött, lammskinn, garn och ull utanför Falköping

Meny

Hoppa till innehåll
  • Hem
  • Gården
    • Ett fårår
    • Vi som bor på Sjögården
    • Gotlandsfår
    • Höns
  • Produkter
    • Lammköttslåda
    • Lammkött & Korv
    • Lammskinn
    • Ull
    • Garn
    • Presentlådor
    • Varför just svenskt lammkött?
  • Gårdsbutik
  • Gästhus
  • Recept
    • Innertemperatur för lamm
  • Nyhetsbrev
  • Kontakt

Våra viktiga betesmarker

19 april, 2014Fårängsmark, betesmark, biologisk mångfaldMattias

Samtidigt som vi sliter ute i våra marker med att stängsla så våra lamm kan få komma ut och äta gräs läser vi denna dystra notis i tidningen Husdjur:

IMAG0478

Nästan var femte hage har försvunnit.

Inläggsnavigering

← Nä, vi lyckades inte… Vårbruk och ”freande” →
Vi utökar vår lammproduktion från 25 till 100 tackor och bygger ett nytt stall på 18x36 meter, färdigt till slutet av 2024. Medfinansierat av EU satsar vi på hållbar tillväxt och lokal matproduktion. Läs mer

Kort om oss

Mattias, Jessica och fåren

Sjögården är belägen i Sörby en bit utanför Falköping och ett stenkast från Floby. Här föder vi upp lamm av rasen gotlandsfår.
På hösten inträffar slakten och då kan ni teckna er för köttlådor.
Vi har även skinn, ull och garn till försäljning året runt.

Senaste kommentarer

  • My Sahlman om Pulled lamb – Provençal
  • Mattias om Innertemperatur för lamm
  • Cecilia om Innertemperatur för lamm
  • Britta om Den utlovade filmen!
  • Britta om Sommar! Eller…?

Kategorier

Meta

  • Logga in
  • Flöde för inlägg
  • Flöde för kommentarer
  • WordPress.org
Drivs med WordPress