Tonårspojkar på sitt första jobb

Och vilket jobb sen! En hel flock snygga tjejer att flörta med 🙂 Först fick baggarna mingla med tackorna inne i fållan. För helt optimal effekt ska de helst gå ganska trångt under två dygn men det hade krävt att vi stallade in djuren vilket känns lite tidigt.

mmmmmmmmmm

Här trivs jag bra, hälsar Jabba

Eftersom teaserbaggen Budvar inte helt säkert är steril än fick han förutom färgkrita ikläda sig förkläde innan uppvaktningen kunde påbörjas.

"Går du ofta hit eller"?

”Går du ofta hit eller”?

Förklädet gör förstås att Budvar inte kan betäcka ”på riktigt”. Mest sannolikt är tackorna ändå inte så mottagliga för inviter riktigt än. Eventuella undantag från detta kommer att avslöjas av kritfärg på ryggen, ingen diskretion i den här formen av dejting… Genom att först hålla tackorna helt utan baggkontakt minst en månad och sedan låta dem umgås ett par dagar lite före ordinarie brunstsäsong kan man synkronisera dem och det kommer förhoppningsvis att underlätta brunstpassningen väldigt mycket när vi ska seminera senare i höst.

Vad djuren säger till varandra kan vi bara ana oss till, men nog verkar 00033 nedan vara lite intresserad av dejtande? Som ni kanske ser på bilden ”flemar” Budvar, ett sätt att bättre uppfatta dofter.

Flickorna är inte heller så blyga!

Flickorna är inte heller så blyga!

Nu håller vi tummarna för att tackorna har läst samma bok som vi och brunstar punktligt med början om 17 dagar – fortsättning följer!