Rött är kärlekens färg!

Vi hade tänkt att Jonte skulle få träffa sina damer med start i lördags. Innan dess stod han i en box mellan de båda grupperna och blev stundvis rätt så flitigt uppvaktad. Natten till fredagen blev frestelsen tydligen för stark för då hade han tagit sig över grinden. Ett par dagar hit eller dit  spelar ju inte så stor roll men vi hade ju velat att han hade haft sin sele på sig ifrån början.

Slut med diskretionen...

Många remmar att justera men nu sitter selen på plats!

Med hjälp av färgkritan på baggens bröst kan man lätt se vilka tackor som blivit betäckta. Det underlättar till viss del lammningsövervakningen när man har koll på vilka som bör lamma först.och det visar såklart  också när vi kan börja dräktighetsundersöka tackorna. Om man har en bagge som inte varit ”i tjänst” tidigare kan färgen även hjälpa en att klargöra att han verkligen betäcker.

Ursäkta den dåliga bildkvalitén....

Vissa kan inte neka till vad de ägnat sig åt…

Jonte tar sitt uppdrag på största allvar och cirkulerar så gott som ständigt bland sina beundrare för att se vilka som är mottagliga för hans inviter. Vid ett tillfälle försökte han ta en liten paus men det uppskattades inte!

Kom igen nu då!!

Kom igen nu då!!