Mycket vill ha mer…

”Tjuvlammen” är nu drygt två månader gamla och har blivit av med sitt dagis som flyttats till de små nyfödda lammen. Själva utrymmet saknar de nog inte så mycket – däremot påminner de gärna om att de vill ha sin morgonpellets!

Faktum är att de når upp alldeles utmärkt för att äta tillsammans med tackorna, men det är såklart behändigare att äta i en ”skål” än att pilla i sig bland ensilaget.

En bra start på dagen!

En bra start på dagen!

Nu får de dock acceptera sakernas tillstånd och stå bland de vuxna och äta. Särskilt 16051 är så stor att man får titta noga för att inte förväxla honom med ungtackorna!

Som en skattjakt...

Som en skattjakt…

Här är han tredje från vänster, minst lika fokuserad som alla de andra på att sortera ut ”guldkornen”. Inte så mycket mindre huvud än 15018 som är närmast kameran!

När det började bli svårt att hitta fler guldkorn på foderbordet gjorde de hoppfulla två ett nytt, högljutt, försök att påtala den orättvisa de upplevde:

VAR ÄR MIN PELLETS????

VAR ÄR MIN PELLETS????

10029 och hennes tre småttingar ska få komma ut i lammgruppen ikväll. Kanske bäst att inte tala om för tjuvlammen att det är där deras gamla dagis numera finns… 🙂