Konstnatten 2021 – i år lite mer som vanligt!

Pandemin börjar så sakteliga släppa sitt grepp och det känns därför extra roligt att vara med på Konstnatten i år när alla är svältfödda på evenemang. Själva är vi förstås vaccinerade och hoppas att du som besökare också är det, samt att du stannar hemma om du har förkylningssymtom men inget negativt testsvar. Det var en lite tråkig anledning – men det är viktigt att vi fortsätter vara rädda om varandra!

I år är vi nummer 28 på kartan. För att hitta till oss är det lättast att söka på Sjögårdens Lamm på Google maps (det är inte alla GPS-er som visar rätt…). Vi har fyra utställare på plats varav en ny för i år.

Ateljé Krukan är sannerligen ingen nybörjare men ställer för första gången ut på Konstnatten. Handmålade bruksföremål i trä och plåt som går att få med personliga motiv. Här kommer det garanterat att finnas julklappstips!

Anita Wallin är desto mer garvad i Konstnatten-sammanhang och är hos oss för tredje gången med sina fantastiska kreationer i tekniken Art quilt. Det ser nästan ut som målade tavlor men är gjort av enbart tyg och tråd.

För Åsa på Svartstick är det tredje Konstnatten. Med sig har hon som vanligt vantar, kuddar, sjalar och mycket annat som är så fint att man nästan kan tro att det bara är till prydnad.

Sist men inte minst kommer i år även Therese på Farmphoto. Hon delar sin tid mellan att vara lagårdsförman och att fotografera. Det är lätt att se kärleken till djur och natur i hennes bilder. Det går att beställa i olika storlekar och utföranden även efter Konstnatten om man inte har möjlighet att ta med sig.

Mer aktuella uppdateringar och information finns på vår Facebook – välkomna att följa oss där!