Ny metod?

Nästan varje vecka lanseras nya dieter, behandlingar mot diverse sjukdomar och goda råd om hur man ska finna lyckan. Givetvis är det olika för oss alla vad som är ”den rätta vägen”, men jag tror att få skulle ha något att invända mot fårklappning som metod för ökat välbefinnande!

Nu är de som allra mysigast att klappa också, tackorna. Rena efter långvarig utevistelse och med lång varm ull att låta händerna sjunka in i. Husveterinären tar inte ofta selfies, men idag blev det en hel massa:

Nära nära...

Nära nära…

Väldigt nära!

Väldigt nära!

De fungerar som stöd också!

Som att se ut över ett böljande hav!

Tian, the one and only

Tian, the one and only

00010 är en av de mest kelna, men ändå så mild till sättet. Hon väntar på sin tur, puttar inte bort konkurrenterna eller påkallar klapparens uppmärksamhet genom att hårdfotat (måste det väl heta istället för hårdhänt?) krafsa på denne med klövarna. Hon blev skrämd  av en elstöt förra hösten och har varit lite rädd efter det men nu är hennes riktiga personlighet tillbaka, hon kan stå tätt intill hur länge som helst.

Terapiformen ”fårklappning” är gratis –  välkomna med anmälan! En varning är dock på sin plats, det är STARKT beroendeframkallande!

PS – i skrivande stund så finns det en köttlåda kvar med hämtning idag eller imorgon – hör av dig snarast om du är intresserad! Fram till nästa sommar säljer vi i mån av tillgång detaljer (istället för hela lådor) samt korv .